PHOENIX – Vinyl Aniversar

GOLD

SERIE EPUIZATA !

Discuri inseriate de la 0001 la 0050, imprimate cu numele solicitat de cumparator pe suportul de vinyl, cu semnatura lui Nicu Covaci din tipar precum si autograful acestuia pe coperta. Aceste prime 50 de unitati au insemne grafice de design particular al cutiei, la un pret de 150 euro. Fabricate in UK.

Atentie, seria GOLD este epuizata complet ! Va rugam sa comandati viniluri din seriile SILVER si BRONZE. Va multumim pentru intelegere.

Pentru achizitie, va rugam sa completati formularul de comanda de mai jos si sa asteptati factura proforma pe mail. Aceasta factura proforma trebuie achitata in maximum 2 zile lucratoare de la primire, pentru a va garanta astfel rezervarea discului solicitat si a seriei de disc alocata. Numerele de serie vor fi atribuite in ordinea sosirii comenzilor.

LiLivrarea propriu-zisa se face intre 2-4 zile de la comanda, prin serviciul de curierat NEMO Express. Pe teritoriul Romaniei asiguram expedierea gratuita.

Discurile cu nr 0001, 0050 si 2250 nu vor fi oferite spre vanzare, fiind oprite in cadrul colectiei personale a formatiei Phoenix.

Formular comanda

Nume Prenume

CNP

Domiciliu

Adresa de Livrare

Telefon

Adresa de email

Nume dorit pentru inscriptionare

Mentiuni:

  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • RSS