Shop online

PHOENIX a lansat discul de vinyl “Best of Phoenix limited edition”, pentru a marca 50 ani de la înfiinţarea trupei. Discul conţine 11 piese, cele mai îndrăgite de public. Cele mai multe dintre acestea au fost selectate în urma unui sondaj făcut pe pagina oficială Facebook a formaţiei. Discul este produs în Marea Britanie şi ambalat într-o cutie specială.

VINYLUL ANIVESAR “BEST OF PHOENIX” a putut fi comandat incepand cu 7 noiembrie 2012, ora 14 00. Lotul de 2250 unitati a fost impartit in 3 categorii, astfel:

GOLD – discuri inseriate de la 0001 la 0050, imprimate cu numele solicitat de cumparator, cu semnatura lui Nicu Covaci din tipar precum si autograful acestuia pe coperta. Aceste prime 50 de unitati au insemne grafice de design particular al cutiei, la un pret de 150 euro. [COMANDA AICI] Atentie, seria GOLD este epuizata !

SILVER – discuri inseriate de la 0051 la 0250, imprimate cu numele solicitat de cumparator, cu semnatura lui Nicu Covaci din tipar, la un pret de 75 euro. [COMANDA AICI]

BRONZE – discuri inseriate de la 0251 la 2250, cu semnatura lui Nicu Covaci din tipar, la un pret de 38 euro. [COMANDA AICI]

Comenzile se fac prin rubrica SHOP de pe website-ul nostru www.phoenix50.ro si de pe platforma pusa la dispozitie de ORANGE ROMANIA.

Categoria BRONZE poate fi achizitionata si din magazinul MUZICA BUCURESTI precum si din reteaua de librarii CARTURESTI, incepand cu data de 5 decembrie 2012.

  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • RSS
Marcati Pagina.